Selecteer een pagina

Sociaal; Made in Holland

Stage 53 is een business van East Dutch Textiles en bestaat omdat zij Twente graag ziet als een belangrijk centrum van de textiel. Zij wil de eerlijke productie terugbrengen. Eerlijke productie van design waar de inwoners van Twente trots op zijn. Die trots zie je terug in het zelfvertrouwen en de positieve energie die bij mensen ontstaat.

Studenten, ervaren mensen in de confectie en vrijwilligers werken samen in ons kledingatelier. Zij leveren eigentijds design en geven hiermee ook een creatieve impuls aan de binnensteden. Ieder design is speciaal & uniek. Zo stralen ook de dragers van de designs zelfvertrouwen en positieve energie uit. Door de werkgelegenheid die we creƫren zijn we van economische waarde op het gebied van confectie.

Bij Stage 53 begeleiden we studenten van het ROC (modeopleiding design of maakrichting). Zij krijgen de kans om hun designs te ontwerpen en te verkopen. Ook werkzoekenden en vluchtelingen bieden we een opleiding/leerwerkbaan in de confectie. Designliefhebbers, met hart voor Twente en een eerlijke wereld, kunnen de collectie in onze fashionstore en online kopen.

madeinholland