Selecteer een pagina

Ons team

Suleyman Takak
Kleermaker en Begeleider
Suleyman is vanaf het begin bij Stage53 betrokken. Maakt kleding én maatkleding. Bedenkt ook nieuwe designs. Leert studenten en leerwerkmedewerkers het vak van coupeur of coupeuse. Suleyman is onze rots in de never ending-branding.

Shandra Doshi
Kleermaker en designer
Een man met – in zijn land van herkomst – een jarenlange ervaring in de confectie. Een snelwerkende virtuoos met een eigenzinnige kijk op kleding en het vervaardigen ervan. Is uit Syrië naar Nederland gekomen.

Taghlat Dibo
Ontwerper en designer, meester coupeur
Taglat is een ware kunstenaar in het ontwerpen en vervaardigen van kleding. Zijn kennis hierover is onuitputtelijk en hij laat u versteld staan omtrent zijn creaties en vaardigheden. Met recht mag Taghlat de geuzennaam meester coupeur gebruiken.

Nahad Walibabak
Topontwerpster en kleurenadviseuse
Top ontwerpster Nahad is een bekendheid in de modewereld. Zij heeft een frisse kijk op hetgeen er zich in de modewereld afspeelt en kan daar wonderen mee verrichten. Naast het ontwerpen van haar eigen kledinglijn geeft Nadah sturing aan het team.

Nadine Bohle
bedrijfsleider
Nadine is een zeer enthousiaste, creatieve en behulpzame vrouw. Zij denkt in oplossingen in plaats van problemen. Sinds 1 april 2014 is zij verantwoordelijk voor de klantcontacten en het verwerven van opdrachten.

Naast ons vaste team bieden we stylisten en modemaat-studenten van het ROC begeleiding bij hun road to fashion!
Studenten van de modeopleiding van het ROC lopen stage en werken aan een fashion collectie. Ook vluchtelingen – met een achtergrond als kleermaker – zijn bij ons werkzaam en kansen richting de arbeidsmarkt worden geboden.