Selecteer een pagina

Maatkleding

untitled-5-of-256Zomaar een voorbeeld… U gaat trouwen. Erg leuke en drukke tijd. Locatie, ringen, uitnodigingen en natuurlijk dé trouwkleding. U heeft iets in uw hoofd en u kunt het niet vinden. Het bestaat niet. Wat frustrerend. Gelukkig helpen wij u verder. Bij Stage53 vinden we dat u moet kunnen dragen wat en hoe u het wilt. Daarom maken we mode op maat. Speciaal voor u.

Ook recyclet Stage53 kleding op maat. Meer puur kan niet. Zoals op de foto hiernaast is te zien is een 50-jaar oude trouwjurk weer anno nu gemaakt. De dochter is erin getrouwd. Helemaal in dochters stijl met een vleugje (en vlekje) van moeder erbij.

Trouwen is maar een voorbeeld. Stage53 maakt kleding voor momenten die bijzonder voor u zijn. Heeft u zelf ideeën over uw kleding? Of juist niet… en wilt u advies van onze designers? Alles is mogelijk. We komen samen tot een ontwerp dat helemaal bij u past. Als u tevreden bent (ook over de prijs), dan zoeken we de juiste stof. En gaan we vol passie het kledingstuk voor u maken.

Telefoonnummer: 06-18884616