Nieuwe Algemene Voorwaarden Stage53

Per 01 mei 2018 zijn onze nieuwe Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier of onder elke pagina terugvinden.

U kunt eventueel onze huidige en voorgaande Algemene Voorwaarden schriftelijk opvragen. Dit kunt u doen door via onze Contactpagina uw gegevens in te vullen.

 

Stage 53: Aanbod maken kleding

Het City Craft Center in Almelo biedt plaats aan Stage 53. Stage 53 is een ontwerp- en productieatelier van kleding. Stage 53 werkt volgens een uniek concept. Alle kleding die wij in onze stores of online verkopen is in onze eigen ateliers, in de Walstraat in Enschede en in de Grotestraat in Almelo, gemaakt. Niet ver weg in een lagelonenland, maar just made in Holland. Stage 53 maakt ook kleding op maat. Onze ontwerper Nahad Walibabak neemt onze klanten mee in een reis langs gewenst ontwerp, stoffen en mooie voeringen en knopen. Nahad is al jarenlang een topdesigner. Zij ontwerpt prachtige zakelijke kleding, realiseert op creatieve wijze feestelijke kleding en bijzondere bruidsjurken. Taghlat Dibo is de uit Syrië afkomstige kleermaker die de ontwerpen en ideeën vervolgens vertaalt naar de kleding zelf. Een virtuoos met machine, naald en draad. Naast maatkleding kan ook onze eigen collectie op maat worden gemaakt.

Een belangrijk deel van onze werkzaamheden bestaat uit opdrachten van andere ontwerpers. Wij maken voor hen kleine of wat grotere collecties. Ook voor bedrijfskleding kan men bij Stage 53 terecht.

Wellicht tijd voor het laten maken van uw zomerkleding

Hopelijk krijgen we weer een mooie lente en zomer! Daar hoort natuurlijk bijpassende kleding bij. Een fraai zomerkostuum, een mooie blouse, goed ademende kleding! Linnen, bamboe, een lichte katoenen stof. Of zelfs lichtgewicht denim. Allemaal mogelijk!

Conventionele ontwerpen en dito stoffenkeuze? Stage 53 maakt daarbij gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Kleurrijk en soms verrassend eigenwijs en artistiek, ook dat soort kleding maken we graag voor u. Stage 53 maakt daarbij gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Waarbij zoveel mogelijk met biologische stoffen die het GOTS-certificaat hebben gekregen wordt gewerkt.

Stage 53 en we werken zonder winstoogmerk. Wij werken met professionals en leiden daarnaast studenten en vluchtelingen op in het vak van kleermaker. Een van de doelen is om een stukje productie van kleding terug te halen naar Twente.

U bent welkom in Stage 53, Walstraat 22 te Enschede. Ook kan er telefonisch – 06-10418542 – of via de website www.stage53.eu of per email info@stage53.eu een afspraak worden gemaakt.

Ook kunt u direct met Nahad Walibabak – 0049 157 72490017 of nahad@stage53.eu – contact zoeken.

Topdesigner Nahad Walibabak!

We hebben topdesigner Nahad Walibabak aan onze collectie en ook aan onze maatkledinglijn weten te verbinden! Loop bij ons naar binnen voor meer informatie. Of verzoek om een afspraak via het contactformulier op onze website.

2017 in met onze nieuwe maatkledinglijn

Met onze virtuoze kleermaker Taghlat en met topdesigner Nahad gaan we 2017 in met onze nieuwe maatkledinglijn.
Voor kostuums (m/v), feestelijke jurken, op je lijf geschreven zakelijke kleding, enz, enz.
Een regelrechte fashionbelevenis tegen echt aanvaardbare prijzen!!

 

Uitnodiging Opening Almelo City Craft Center

In december opent in Almelo het City Craft Center haar deuren. Het City Craft Center is een samenwerkingsverband van het ROC van Twente en Stichting Comsocial.

Het City Craft Center herbergt o.a. een verkoopstore, een aantal ateliers en door (studenten van) het ROC gerunde onderdelen als een Events desk, een ICT-servicedesk en een veiligheidsservicepunt voor ondernemers. Naast kleding wordt voor de ateliers ook gedacht aan de productie van tassen, een meubelmakerij en participatie van de horeca-opleiding, o.a. met pop-up events.

Met het Center willen we, in samenwerking met de gemeente Almelo, tevens nieuwe impulsen geven aan de binnenstad van Almelo. Maar als creatieve broedplaats gaan we voor meer en bijzonder. Voor 2017 denken we bijvoorbeeld aan volstrekt uiteenlopende zaken als
• een markante benutting van de buitengevel als Public Cinema en Wide Screen
• het neerzetten van een Deutsches Lab
• een groot beachkorfbaltoernooi in de binnenstad van Almelo
• Refugee Skills in leegstaande panden in de Grotestraat.

Graag nodigen wij u uit voor onze opening op

woensdag 7 december 2016 om 15.30 uur

Tijdens deze opening zullen

Javier Cornelissen – wethouder gemeente Almelo
Fokke Veenstra – directeur MBO College voor Commercie en Ondernemen
Sjon Reimink – Comsocial (samen met Bert Timmerman initiatiefnemer CCC)

vertellen waarom zij het CCC belangrijk vinden en wat zij er van verwachten.

City Craft Center
Grotestraat 33-A • 7607 BE Almelo

uitnodiging-opening-city-craft-center

 

Het CCC wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de provincie Overijssel, Netwerkstad Twente, Stichting BVE Almelo en het Ten Hag Support Fonds. Het CCC maakt onderdeel uit van de Ontwikkelagenda 2040, een gezamenlijk initiatief van de steden Almelo, Borne, Enschede, Hengelo en Oldenzaal en de provincie Overijssel.

Nog even nazomeren

Afgelopen week zijn er kleurrijke T-shirts gemaakt bij Stage53. Ze zijn gemaakt van 100% single Jersey en hebben een pop-art detail.

Kom langs om er een uit te zoeken of bestel in onze webshop voor 25€ per stuk.
Leuk bij de T-shirts:

De nieuwe denim line bij stage 53

Gemaakt van biologische stoffen van het merk Boweevil.
Nu nieuw: een Basic denim rok (98% biokatoen + 2% elasthan) knielengte, breed tailleband, rits in zijnaad, steekzakken
Prijs: 49.99€

Najaars-en wintercollectie 2016

Ondanks het nog steeds prachtige zomerweer heeft een deel van de ontwerpen van onze nieuwe winter- en najaarscollectie in onze podium- en verkoopstore een plek gekregen.

najaars-en-winter-collectie-stage53We bieden onder meer
– jurkjes van mooie makkelijk dragende tricot
– trendy jasjes en damescolberts
– verrassende ensembles
– een eigentijdse invulling van de “tuinbroek.

Of wat te denken van het veelkleurige door onze kleermaker Suleyman ontworpen en vervaardigde jasje – zie de foto.

Stage 53,
Eigenwijze, tegendraadse high quality!!