Stage 53: Aanbod maken kleding

Het City Craft Center in Almelo biedt plaats aan Stage 53. Stage 53 is een ontwerp- en productieatelier van kleding. Stage 53 werkt volgens een uniek concept. Alle kleding die wij in onze stores of online verkopen is in onze eigen ateliers, in de Walstraat in Enschede en in de Grotestraat in Almelo, gemaakt. Niet ver weg in een lagelonenland, maar just made in Holland. Stage 53 maakt ook kleding op maat. Onze ontwerper Nahad Walibabak neemt onze klanten mee in een reis langs gewenst ontwerp, stoffen en mooie voeringen en knopen. Nahad is al jarenlang een topdesigner. Zij ontwerpt prachtige zakelijke kleding, realiseert op creatieve wijze feestelijke kleding en bijzondere bruidsjurken. Taghlat Dibo is de uit Syrië afkomstige kleermaker die de ontwerpen en ideeën vervolgens vertaalt naar de kleding zelf. Een virtuoos met machine, naald en draad. Naast maatkleding kan ook onze eigen collectie op maat worden gemaakt.

Een belangrijk deel van onze werkzaamheden bestaat uit opdrachten van andere ontwerpers. Wij maken voor hen kleine of wat grotere collecties. Ook voor bedrijfskleding kan men bij Stage 53 terecht.

Wellicht tijd voor het laten maken van uw zomerkleding

Hopelijk krijgen we weer een mooie lente en zomer! Daar hoort natuurlijk bijpassende kleding bij. Een fraai zomerkostuum, een mooie blouse, goed ademende kleding! Linnen, bamboe, een lichte katoenen stof. Of zelfs lichtgewicht denim. Allemaal mogelijk!

Conventionele ontwerpen en dito stoffenkeuze? Stage 53 maakt daarbij gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Kleurrijk en soms verrassend eigenwijs en artistiek, ook dat soort kleding maken we graag voor u. Stage 53 maakt daarbij gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Waarbij zoveel mogelijk met biologische stoffen die het GOTS-certificaat hebben gekregen wordt gewerkt.

Stage 53 en we werken zonder winstoogmerk. Wij werken met professionals en leiden daarnaast studenten en vluchtelingen op in het vak van kleermaker. Een van de doelen is om een stukje productie van kleding terug te halen naar Twente.

U bent welkom in Stage 53, Walstraat 22 te Enschede. Ook kan er telefonisch – 06-10418542 – of via de website www.stage53.eu of per email info@stage53.eu een afspraak worden gemaakt.

Ook kunt u direct met Nahad Walibabak – 0049 157 72490017 of nahad@stage53.eu – contact zoeken.